Loading Events
  • This event has passed.

Participa si tu GRATIS la o prezentare Tae Bo, la 12 FitnessGym, Sambata 23 februarie 2013

Incepand din data de 26.02.13 incepem clase Tae-Bo in zilele de marti si joi de la orele 20:00.

Prima saptamana va fi cu intrare LIBERA!

Va asteptam cu drag!
_____________________________________

Ce este TaeBo?

TaeBo este antrenamentul care a revolutionat lumea salilor de sport in America. Este un program bazat pe o combinatie dinamica de arte martiale, pasi de DanceAerobic si elemnete de gratie si elasticitate din balet, ce reuseste sa modeleze un corp armonios si zvelt. TaeBo reprezinta un antrenament cardiovascular complex, pentru tot corpul, prin care se urmareste imbunatatirea rezistentei fizice, reducerea stratului adipos si dezvoltarea armonioasa a musculaturii.

Elementele de arte martiale- tae kwon do, karate si kick box – dau dinamism si forta miscarilor, prin combinatia de lovituri de brat si picior. Acestea reusesc sa modeleze o musculatura alungita, tonica si elastica si imbunatatesc rezistenta cardiovasculara. In ceea ce priveste sanatatea, studiile stiintifice au demonstrat ca prin exercitii cardio scade grasimea depusa in jurul organelor interne, se imbunatateste circulatia sangvina si scade riscul aparitiei bolilor cardiovasculare si a diabetului.

Elementele de DanceAerobic creeaza o metoda placuta de a face sport, dinamica si antrenanta. Se elimina astfel monotonia antrenaentelor, despre care se stie ca reprezinta principala cauza a renuntarii la o rutina de antrenament. Tot datorita elementelor de coregrafie se dezvolta coordonarea si motricitatea, iar acest tip de antrenament creeaza in mod special o stare placuta, de energie pozitiva si tonus.

Nici o ora de taebo nu poate neglija elementele de stretching si mobilitate, cu beneficii extraordinare pentru articulatii. Imbunatatirea elasticitatii scade riscul accidentarilor si modeleaza o silueta supla, cu muschi alungiti si nevoluminosi.

TaeBo reprezinta un antrenament intens, iar intr-o ora de antrenament alerta, in care toate exercitiile sunt executate correct, se pot arde cu pana la 300 de kcal mai mult decat intr-o ora de exercitii aerobice moderate.

Pentru cine este potrivit antrenamentul de TaeBo?

Studiile effectuate in SUA au demonstrat ca cele mai mari beneficii le obtin femeile antrenate, cu o conditie fizica buna. Este un antrenament creat pentru persoane cu varsta cuprinsa in intervalul 14- 50 de ani, care au rezistenta fizica buna si nu au probleme de sanatate. Pentru aceasta categorie de cliente s-a observat ca antrenamentele regulate de TaeBo scad riscul aparitiei osteoporozei, a bolilor cardiovasculare si a episoadelor de depresie sezoniera.

Cine nu ar trebui sa practice acest antrenament?

Orele de TaeBo sunt intense si solicitante, asa ca nu este o metoda recomandata persoanelor obese, celor care au diferite afectiuni ale articulatiilor (accidentari la genunchi, umar, coloana vertebrala etc) sau celor care sufera de boli cardiovasculare. Pentru aceste categorii de cliente recomandam antrenamente moderate, care sunt mai potrivite si mai sigure. O data cu cresterea rezistentei fizice, clientele pot participa treptat, sub atenta supraveghere a instructorului, la ore de TaeBo pentru incepatoare, in masura in care doresc acest lucru.

Participa si tu GRATIS la o prezentare Tae Bo, la 12 FitnessGym, Sambata 23 februarie 2013